Total Pageviews

Wednesday, 12 September 2012

Hari ni belajar bukak blog.

Assalamualaikum,hari ni ostad ngan ayong ajar aku buat blog.tq tq.

14 comments:

  1. tahniah.
    tapi blog lagi satu sila laaa jangan abaikan yer :)

    ReplyDelete
  2. wahh! AnNur n Meow dah ada blog lah ;)

    ReplyDelete
  3. nak follow..tapi tak de button follow pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ada button follow ye cik,cemana nak buat tu?

      Delete
    2. selalunya kat layout > add a gadget > followers > save

      Delete
  4. Amboi, dah ade blog ek.. tahniah ok gak buat camni nt sy tlg promote kt fb page.. hehee

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, satu langkah ke hadapan :) moga Allah redha dengan usaha akhi melalui kisah2 lucu & tauladan dari Annur & Meow.. saya suka!

    ReplyDelete
  6. Salam wbt. Wah, dah ada blog! Teruskan berkarya encik Emit.
    Minat sangat pada si Meow yang nakal tu. :DDD

    ReplyDelete
  7. tahniah.. kami akan sentiasa menyokong anda di belakang meow.. hehehe~

    ReplyDelete
  8. minat annur and meow ! Teheww :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah!! Selamat berblog! :)

    ReplyDelete
  10. owh baru k??
    sy bru tau ada kartun ni...dlm bnyk2 bhn bacaan, media yg b'warne-warni + lucu + b'manfaat adalah pilihan plg utama...hihi
    sbnrnye bru tau pak cik emit (eh. bole x panggil pak cik?? ^__^) ada siarkan kartun2 lain...sbb sy mmg minat sgt cite usop sontorian, yokies ngan fruties...+ grafik kartun yg x membosankan (ketika itu) n cite ttg kehidupan si bijak pandai eistein serta family (ni gara2 minat sgt hasil2 kerja eistein yg pergh..x terpikir dek org sezamannya)...smoga truskan perjuangan n tingkatkan usaha! tahniah... =)

    ReplyDelete
  11. slm kenal br tau blog ni suka sgt kartun dan jawi ^

    ReplyDelete